Contact: 0764 949 336

Servicii

Recrutam si plasam pentru Bucuresti, personal pentru familii: menajere si ingrijitoare pentru batrani, in functie de nevoile descrise si stabilite impreuna cu specialistul in consiliere clienti.

Candidatele din baza noastra de date opteaza pentru posturile de bona, baby sitting, menajera sau ingrijire varstnic la domiciliu.

In functie de profilul pe care il cautati, o echipa intreaga se ocupa de gasirea celor mai potrivite menajere si infirmiere care au cunostinte, dexteritate, abilitate si competente necesare incat sa faca fata cerintelor  dvs.

Propunerile noastre sunt apropiate de ceea ce cautati, iar obiectivul nostru este sa facem posibila o alegere adecvata care sa corespunda nevoilor si asteptarilor dumneavoastra, punand accent pe compatibilitate.

Dupa semnarea contractului cu agentia sunteti in evidenta noastra si in perioada de gratie(garantie) timp de 2 luni. 

Testarea psihologica a candidatelorse realizeaza si dupa semnarea contractului timp de un an de zile, trimestrial. Testarea este gratuita si mentine constant legatura cu agentia. 

CONSILIEREA

Solicitarea  dvs. va fi preluata de un specialist in consiliere clienti, iar in functie de nevoile si descrierea solicitarii dvs., echipa Super Hr va incepe procesul de cautare al menajerelor si infirmierelor experimentae si potrivite nevoilor dvs.

Baza noastra de date este formata din candidate care au fost selectate si evaluate sistematic, au finalizat o procedura si au un dosar complex pe care il puteti studia.

 Dosarele candidatelor cuprind:

 • rezultatele unor teste psihologice
 • studii de caz avand in vedere natura muncii
 • informatii personale si profesionale
 • fisa psihologica a candidatei pornind de la modelul celor cinci factori ai pesonalitatii(Big Five) care pune accent pe: constiinciozitate, agreabilitate, stabilitate emotionala, extraversiune, deschidere catre experianta.

RECRUTAREA

Recrutarea si selectie menajerelor si infirmierelor este facuta de o echipa de psihologi care decid si selecteaza doar persoanele apte, competente si cu o structura de personalitate echilibrata.

Se analizeaza o serie de factori psihologici care corespund domeniului. Mai sunt vizate profilul moral, starea de sanatate, nivelul educational, vocabularul utilizat si abilitatea de adaptare.

Selectia finala a candidatelor se face dupa un curs si un proces complex de recrutare care cuplinde mai multe etape. Cursul de reevaluare si informare este sustinut de doi formatori, unul dintre formatori sustine cursul si interactioneaza direct cu candidatele participante, iar cel de-al doilea formator are rol de observator. Va completa o fisa de observatii la fiecare candidata in parte, iar fisa finala a fiecarei menajere, respectiv infirmiere  va fi conceputa de ambii posihologi, confruntand cele doua evaluari.

Instrumentele si metodele folosite pentru intervievarea candidatelor:

 • Teste de personalitate proiective: testul arborelui si testul familiei
 • Test de personalitate color Lucher
 • Test situational 
 • Test creion-hartie Praga
 • Metoda observatiei
 • Modelul Big Five al peronalitatii
 • Studii de caz

Flexibilitatea  psihologului in timpul intervievarii este foarte importanta, in sensul ca nu se limiteaza la un interviu standard  100% iar acesta metoda are ca obiectiv obtinerea unor informatii transparente care in conditii obisnuite nu pot fi castigate. 

Creaza profilul dorit si te ajutam cu cele mai bune solutii!

Nume și prenume:*

Email:*

Telefon:*

Profilul infirmierei/menajerei dorite:

Zona, Abilitati, Tarife:

Cele mai noi infirmiere

 • Emilia M. 005

  Candidata a lucrat ca si menajera timp de 3 ani la o singura familie, are recomandare, este disponibila si pentru gatit si este nefumatoare.

 • Ioana C. 001

  Candidata este o fire calda, activa, este nefumatoare, cunoaste limba spaniola la nivel conversational, este o persoana flexibila si a

 • Mariana M 003

  Candidata a lucrat ca si ajutor de bucatr, ca si asistent social al unei doamnei in varsta si 15 ani a lucrat ca si dactilograf. Este o

 • Cristina S. 006
  my image

  Candidata este o persoana activa, o fire deschisa, optimista, calda si isi doreste o colaborare pe termen lung. Are studii superioare, insa

Abonează-te la newsletter