Contact: 0764 949 336

Despre noi

Aveti nevoie de o menajera sau o infirmiera pentru Bucuresti? Echipa SuperHR se ocupa in mod special de ceea ce va trebuie. 

 Evaluarile noastre contin informatii transparente, clare, verificate si va ajuta sa gasesti profilul dorit. 

Super Hr este o echipa formata din specialisti in psihologie si stiintele eductatiei cu experinta in domeniul recrutarii si plasarii de menajere si bone.

Concret ne ocupam de recrutare, evaluare si plasare personal in domeniile baby sitter, baby sitting, menaj si asistenta varstnici la domiciliu. Candidatele sunt selectate in functie de o serie de criterii care corespund si au implicatie directa in performanta, eficacitate, abilitate si dexteritate.

Candidatele sunt evaluate de o echipa competenta de psihologi   atestata  in domeniul muncii, transporturilor si serviciilor, membri ai Colegiului Psihologilor din Romania. Cunostintele moderne si noile perspective in prihologia muncii sunt centrul de interes pentru psihologii agentiei noastre.

PRINCIPII

Echipa abordeaza etic cerintele, se implica cu multa atentie, responsabilitate si seriozitate. Intelegem foarte bine importanta si dificultatea de a alege o persoana care sa fie de incredere, competenta si implicata astfel incat asteptarile fiecaruia sa fie indeplinite.

CANDIDATELE  APTE SI RECRUTAREA LOR

Recrutarea este facuta de o echipa de psihologi care decid si selecteaza doar persoanele apte, competente si cu o structura de personalitate echilibrata. Se analizeaza o serie de factori psihologici care corespund domeniului. Mai sunt vizate profilul moral, starea de sanatate, nivelul educational, vocabularul utilizat si abilitatea de adaptare. Selectia finala a candidatelor se face dupa un curs si un proces complex de recrutare care cuplinde mai multe etape.

EVALUAREA CANDIDATELOR  INAINTE SI DUPA

Testarea psihologica se realizeaza si dupa semnarea contractului timp de un an de zile, trimestrial. Testarea este gratuita si mentine constant legatura cu agentia. 

Recomandări

  • "Pana sa apelam la serviciile Super-Bona am schimbat cateva bone in mai putin de un an, pentru ca nu reuseam sa gasim bona potrivita care sa aiba grija de Ioana. Auzisem de acest site de la o prietena care era foarte multumita de rezultate. Am fost placut surprinsi sa descoperim o echipa de profesionisti care au inteles exact ceea ce ne doream de la bona noastra si astfel am gasit o persoana de incredere, dedicata si foarte apropiata de fiica noastra."
   Simona & Marian Dinu
    
  • "Alaturi de echipa de la Super-Bona am gasit spijinul de care aveam nevoie pentru a gasi o persoana potrivita pentru familia mea, care sa aiba grija de cei doi copii si sa ma poata ajuta si cu treburile casnice. Inca de la prima intalnire, un consilier a evaluat solicitarea mea si mi-a oferit cateva variante din care sa aleg.Am fost foarte multumita sa gasesc exact bona la care visam!"
   Alexandra Cristescu

Abonează-te la newsletter